Menu
Improve your employment benefits package in the Netherlands (by Octagon)

Improve your employment benefits package in the Netherlands (by Octagon)

13 april 2024 I van 16:20 tot 16:50 uur Gashouder Westergasfabriek | Workshop Space 1 (W1)
De arbeidsvoorwaarden verschillen sterk van land tot land. Wat er in Nederland wordt aangeboden, kan heel anders zijn dan wat je thuis gewend bent. Als je meer wilt weten over wat de standaard arbeidsvoorwaarden in Nederland zijn, en wilt leren hoe je deze kunt optimaliseren tijdens het wervingsproces, dan is deze workshop iets voor jou.

Doe mee met Octagon Professionals voor een boeiende workshop om expats en expat bedrijven in staat te stellen hun arbeidsvoorwaardenpakket te optimaliseren. Deze workshop behandelt standaard arbeidsvoorwaarden en geeft tips over hoe je je eigen ideale pakket kunt onderhandelen. Je leert ook hoe werkcultuur en HR-strategieën indirecte voordelen opleveren. Door deze workshop bij te wonen, krijg je waardevolle inzichten die je zullen helpen om een betere deal te sluiten en te floreren als expat in Nederland.

Octagon Professionals is een HR-dienstverlener met een track record van meer dan 35 jaar op de Nederlandse markt. Hun toegewijde en gepassioneerde team van expats en partners stelt hen in staat om de juiste HR-oplossing voor elk groeiend bedrijf te begrijpen en te implementeren.