Menu

Luchthavenbeveiliger op Schiphol: Hou jij reizigers veilig?

Als luchthavenbeveiliger op Schiphol zorg jij voor rust en veiligheid. Vanuit een gastvrije en behulpzame rol ben jij altijd scherp en alert. Zo draag jij bij aan de veiligheid van alle passagiers en je collega’s. Jij zorgt voor een vertrouwd gevoel waardoor iedereen veilig op reis kan. Samen met je collega’s zorg jij voor een onherroepelijk gevoel van veiligheid. Kom jij ons luchthavenbeveiligers team versterken met een glimlach?

Werken als Luchthavenbeveiliger op Luchthaven Schiphol

Werken als luchthavenbeveiliger, dat houdt het volgende in: Je zorgt bij verschillende terminals en controleposten voor veiligheid en een soepele doorstroom. Dat doe je samen met een hecht beveiligings team maar ook zelfstandig wanneer dat nodig is. Je verwelkomt en helpt passagiers altijd met open armen en grijpt in wanneer nodig. Afwisseling wordt daarbij altijd gegarandeerd.

Dit ga je doen als Luchthavenbeveiliger

De passagierscontrole op luchthaven Schiphol. Dat wordt jouw werkplek. Je controleert daar reizigers en hun handbagage. Zo kan iedereen zorgeloos het beveiligde deel van onze luchthaven betreden. Omdat wij vriendelijk en grondig te werk gaan kan iedereen veilig en met een goed gevoel op reis. Dat houdt in:
  • Vragen beantwoorden van reizigers
  • Begeleiden bij security scan
  • Scherp observeren en waarnemen
  • Zorgen voor een snel controleproces
  • Handbagage controleren
  • Scanapparatuur bedienen
  • Fouilleren en controleren reizigers
  • Veiligheidsprocedures naleven

Doorgroei­mogelijkheden binnen de beveiliging

De meeste werkgevers betalen jouw opleiding om beveiliger te worden. En als je eenmaal aan de slag bent zijn de verschillende doorgroei mogelijkheden: vliegtuigbeveiliger, coordinator , shitleader, teamleider of dutymanager

Bekijk actuele vacatures

Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.