Menu

Security Host: dé helpende hand bij de passagierscontroles!

Als Security Host verwelkom jij passagiers bij de bagagecheck en help jij hen bij het plaatsen van hun spullen op de band. Je zorgt hierin voor een soepele doorstroom. Dat is goed voor het humeur van de reizigers en zorgt voor een fijne sfeer waardoor iedereen comfortabel op reis kan.

Werken als Security Host op Luchthaven Schiphol

Je assisteert de beveiliging bij het controleren van handbagage. Ook beantwoord je vragen van passagiers en zorg je dat alles vlot doorstroomt. Het werk als security host is geen dag hetzelfde. Dat maakt het gevarieerd werk waarin je nooit weet wat je tegenkomt.

Dit ga je doen als Security Host

Jij toont onze passagiers in welke rij zij mogen aansluiten. Als security host ben jij de eerste glimlach die passagiers tegenkomen bij de handbagagecontrole. Je helpt ze door de security controle heen en assisteert de beveiliging bij het controleren van handbagage op de band. Op een rijtje gezet:
  • Assisteren van het aanwezige beveiligingspersoneel
  • Begeleiden van passagiers door security check
  • Het zorgen voor een soepele doorstroom
  • Vragen van passagiers beantwoorden
  • Advies geven aan reizigers

Doorgroeimogelijkheden binnen beveiliging en hospitality

De functie van security host is een mooie baan om te ervaring hoe het werken op de luchthaven bevalt. Pas je in deze dynamiek? In een omgeving waar veel flexibiliteit wordt verwacht? Als dat zo is zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen hospitality zoals passenger assistent of verder in beveiliging.

Bekijk actuele vacatures

Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.