Menu

Schoonmaker: Houd jij Schiphol graag glimmend en fris?

Jij zorgt dat het in de terminal, vertrek- of aankomsthal lekker schoon blijft. Meestal doe je dat samen met een collega. Zo maak je elke dag ook weer iets anders mee. Tussen het schoonmaken, help je die ene passagier op weg of zie hoe blij iemand weer thuiskomt. Niks geen leeg kantoorgebouw, maar direct zien hoe blij de passagiers zijn met een frisse omgeving. Dat is waar je het voor doet.  

Werken als Schoonmaker op Luchthaven Schiphol

Een afwisselende baan in de dynamiek op Schiphol dat is wat je krijgt als schoonmaker op Schiphol. Ook de contracturen zijn verschillend. Parttime, maar vaak is ook fulltime mogelijk.   

Dit ga je doen als Schoonmaker

Eigenlijk houd je hele terminal lekker fris. Je bent verantwoordelijk voor op de sanitaire voorzieningen in de terminals. Je zorgt dat de vuilnisbakken geleegd worden, houdt de vloer glimmend en helpt een handje waar nodig. Afstoffen, boenen, stofzuigen en schrobben, jij draait er je hand niet voor om. 
  • Afstoffen
  • Vuilnisbakken legen​
  • Sanitair schoonhouden​
  • Stofzuigen
  • Vloer schrobben

Doorgroeimogelijkheden binnen de schoonmaak op Schiphol

Ook zonder opleiding of ervaring kan je meestal wel aan de slag als schoonmaker. En heb je de smaak te pakken dan kan je je misschien wel specialiseren als schoonmaker van de bagageband glasbewassing. Bij sommige werkgevers kan je ook aan de slag als schoonmaker van de cabine in het vliegtuig. Kortom, er zijn diverse mogelijkheden.

Bekijk actuele vacatures

Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.