Menu

Horeca manager: Hou jij eenvoudig alle ballen hoog?

Ja, als horeca manager op Schiphol lukt dat zonder problemen. Je krijgt altijd energie van het begeleiden, motiveren en raken van mensen. Als een echte kapitein stuur jij het schip aan, samen met de bemanning. Je springt bij als dat nodig is en dankzij jouw ervaring en commercieel inzicht heeft iedereen een behouden vaart.

Werken als Horeca manager op Luchthaven Schiphol

Je merkt vanzelf dat onze luchthaven een unieke locatie is die nooit stil staat. Talloze culturen kruisen elkaar dagelijks en daaruit ontstaan de uniekste reisverhalen. Deze mensen hebben allemaal honger en dorst en jouw expertise zorgt ervoor dat ze zich daar niet druk over hoeven te maken.

Dit ga je doen als Horeca manager

Je stuurt een groep bevlogen horecamedewerkers aan die je inspireert en motiveert. Samen zorgen jullie voor een fijne workflow. Op drukke momenten spring je bij en daarnaast bewaar je de continuïteit. Ook verbeterpunten spotten en aanpakken is jouw tweede natuur. Je draagt met gemak verantwoordelijkheid en samen zorgen jullie voor een optimale start van de passagiers hun reis. Samengevat:
  • Coach en motiveer jij een team
  • Ben je commercieel, operationeel en financieel verantwoordelijk
  • Zorg je voor een punctuele administratie
  • Voer je structureel verbeteren door