Menu

Horecamedewerker opgelet: maak kennis met onze reizigers

Als horecamedewerker op Schiphol leg jij onze gasten in de watten en leer je iedere dag bij over de prachtige culturen die onze wereld rijk is. De culturele mix van passagiers en collega’s maakt van de horeca de hotspot om nieuwe contacten op te doen. Dat ga jij faciliteren met een gastvrij team aan collega’s. Deze unieke werklocatie is soms hectisch maar daarnaast altijd verrassend. Zien we je snel?

Werken als Horeca medewerker op Luchthaven Schiphol

Mede dankzij haar horecapersoneel heeft de grootste luchthaven van Nederland altijd levendige sfeer. Het draait 24 uur per dag door, 365 dagen per jaar. Werken in deze omgeving betekent het dagelijks ontmoeten van nieuwe culturen en het horen van indrukwekkende reisverhalen. Deze mensen komen tenslotte allemaal hun eten en drinken bij jou bestellen. Jij staat ze te woord en zorgt ervoor dat zij met een ontspannen gevoel aan hun reis kunnen beginnen.

Dit ga je doen als Horeca medewerker

Als horecamedewerker op Schiphol zorg je ervoor dat alles vlot verloopt en dat de kassa soepel draait. Jouw uitstraling is toegankelijk en je biedt snelle hulp. Ook help je iedereen met plezier. Also in English of course. Dit is wat je kunt gaan doen bij verschillende restaurantketens als La Place, Starbucks, Burger King, de KLM lounges etc:
  • Eten bereiden voor gasten
  • Beheren van de kassa
  • Koffie en thee faciliteren
  • Onderhoud en schoonmaak uitvoeren

Doorgroeimogelijkheden in de horeca op Schiphol

Iedereen die dienstverlenend, flexibel en een harde werker is, is van harte welkom om in de horeca op Schiphol te werken. Een bepaalde achtergrond of ervaring is niet nodig. Door de ongekende mogelijkheden leiden we graag op voor een horecabaan die bij jou past. En heb je de smaak te pakken dan kan je zelfs doorgroeien tot horecamanager.

Bekijk actuele vacatures

Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.