Menu

Cabin Attendant: zorg jij voor een onvergetelijke reis?

Ja, als cabin attendant is zorgen voor een onvergetelijke reis namelijk jouw missie. Iedereen beleeft vliegen namelijk anders. De ervaren zakenreiziger weet hoe alles werkt maar de kersverse moeder heeft mogelijk meer hulp nodig. Die groep vrienden onderweg naar Spanje hou jij gelukkig net zo goed onder controle. Dat alles doe jij met een glimlach en een scherp oog. Zo zorg jij samen met collega’s voor een veilige en prettige vlucht.

Werken als Cabin Attendent op Luchthaven Schiphol

Het werken als cabin attendant is van groot belang voor de luchtvaartmaatschappij en de passagiers. De reis begint pas echt zodra mensen jou treffen in het vliegtuig. Met een dienstbare houding ontvang jij alle reizigers met open armen. Geen ‘9 tot 5’ mentaliteit, maar een dynamische werkomgeving die je kennis laat maken met heel de wereld.

Dit ga je doen als Cabin Attendent

Een fijne en veilige vlucht start bij jou en je collega’s. Jullie zorgen voor een vlot boarding proces zodat iedereen comfortabel zijn plek vindt. Minder mobiele passagiers worden goed ondersteund en je geeft veiligheidsinstructies. Ook controleer je de complete veiligheidsuitrusting voorafgaand aan de vlucht. Je bent gastvrij en sensitief. Je luistert namelijk tussen de regels door en gaat in gesprek. Zo voelt iedereen zich gehoord en gezien. Concreet betekent dat:
  • Het controleren van de veiligheidsuitrusting
  • Minder mobiele passagiers ondersteunen bij hun plaatsing
  • Het klaarmaken en uitserveren van eten en drinken
  • Het geven van de veiligheidsinstructies
  • Hulp en ondersteuning bieden bij een noodgeval

Doorgroeimogelijkheden als cabin attendent

Als je de smaak van het werk als cabin attendant te pakken hebt, kan je doorgroeien als purser of sr purser. Met jouw ervaring 'in de lucht', kan je aan de slag op de grond aan de slag om bijv. nieuwe collega's te selecteren of op te leiden.

Bekijk actuele vacatures

Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.