Menu

Lounge Agent op Schiphol: Draag zorg voor onze passagiers!

Lounge agent worden op Schiphol. Dat houdt het volgende in: Samen met je collega’s leg jij alle passagiers in de watten. De functie is daarom lekker gevarieerd. Van werken aan de incheckbalie tot aan het doen van catering en horecawerkzaamheden. Ook ben je op de hoogte van vluchtinformatie en deel je dit met reizigers die vragen hebben. Natuurlijk is gastvrijheid daarin het allerbelangrijkste.

Werken als Lounge Agent op Luchthaven Schiphol

Op Schiphol willen we dat iedereen zich veilig en welkom voelt. Jij als lounge agent zorgt daarvoor. Passagiers kunnen dankzij jou op hun vlucht wachten in een rustige en fijn ingerichte omgeving.

Dit ga je doen als Lounge Agent

Gasten vriendelijk verwelkomen en voorzien van een drankje en een hapje. Zo simpel kan een warme ontvangst zijn. Als lounge service agent is je dag nooit hetzelfde. Je bent werkzaam in de keuken, achter de balie of op de vloer van de lounge. Daarin verzorg jij een optimale servicebeleving aan alle reizigers. Denk daarbij aan de volgende werkzaamheden:
  • Gastvrij ontvangen van passagiers in de lounge
  • Hulp bieden bij inchecken en indien nodig vluchtinformatie verstrekken
  • Het bereiden van voedsel en het uitserveren daarvan
  • Diverse afwas- en schoonmaakwerkzaamheden

Doorgroeimogelijkheden binnen een de hospitality op Schiphol

De baan als lounge agent geeft jouw veel mogelijkheden. Zo kun je je verder ontwikkelen in de horeca, maar ook in hospitality functies. Of misschien vind je inchecken van passagiers wel het leukste onderdeel van jouw functie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk actuele vacatures

Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.