Menu

Passenger Assistent: Ben jij op de luchthaven scherp op zoekende passagiers?

Als passenger assistent blijf jij rustig en spot jij direct zoekende passagiers. Ondanks de hectiek. Je bewaart het overzicht en stemt tijdig af met collega’s wanneer dat nodig is. Omdat jij scherp bent biedt je snel een helpende hand bij verschillende problemen. Zo zorg jij voor veiligheid en comfort waardoor alle passagiers comfortabel op reis kunnen.

Werken als Passenger Assistent op Luchthaven Schiphol

Tijdens het werken als passenger assistant ben je verantwoordelijk voor een soepele doorstroom. Met een glimlach en toegankelijke benadering informeer en help jij passagiers bij hun overstap of verwijs je hen naar de juiste uitgang. Zie jij een vragende blik, dan schakel je snel en help jij direct de reiziger in kwestie of stelt hem gerust. Ook zie je toe op voorkruipen of voordringen in de wachtrij.

Dit ga je doen als Passenger Assistent

Jij controleert welke passagiers gebruik mogen maken van Privium. Daarnaast zorg jij dat short-connection passagiers de juiste kant op gaan en dat iedereen in de juiste rij staat voor de paspoortcontrole. De juiste invulling van wachtrijen en het plaatsen van hekken, linten en bebording is ook jouw verantwoordelijkheid. Voel je als een vis in het water in deze afwisselende en uitdagende functie. Wat je nog meer gaat doen lees je hieronder:
  • Zorgen voor juiste vulling van wachtrijen en het monitoren hiervan
  • Informeren en helpen van passagiers waar nodig
  • Toezien op voorkruipen en voordringen in de wachtrij
  • Communiceren met de floormanager middels de portofoon
  • Plaatsen van hekken, linten en bebording/banklining

Doorgroeimogelijkheden binnen de hospitality op Schiphol

Als Passenger Assistent leer je de luchthaven en de processen goed kennen. Het is de ideale baan om te ervaren hoe je het vindt om in deze internationale, soms hectische, omgeving te werken. En heb je je werkplek gevonden, dan zijn er talloze mogelijkheden om je verder te ontwikkelen; ticketing agents , passenger service agent of in een van de lounges van

Bekijk actuele vacatures

Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.