Menu

Passenger Service Agent op Schiphol: de reis begint bij jou

Als Passenger Service Agent zorg jij bij onze passagiers voor een vlotte incheck en een ontspannen begin van de reis. Samen met collega’s bewaak jij het logistieke proces. Bagage op tijd aannemen, paspoorten checken en zelfstandig problemen signaleren en oplossen. Daarnaast geniet je van het contact dat je hebt met al deze mensen. Kortom: je werkt secuur en verzorgt een ontspannen start van de reis. Zo kan iedere reiziger op Schiphol comfortabel beginnen aan hun vlucht.

Werken als Passenger Service Agent op Luchthaven Schiphol

Voor iedere reiziger geldt: de reis begint bij het inchecken. Als je service verleend aan de passagiers op Schiphol spreken reizigers jou als eerste aan. Met hart voor onze mooie luchthaven ben jij het visitekaartje voor alle reizigers. Jouw vriendelijke en efficiënte manier van werken zorgt voor een fijn en soepel check-in proces voor alle passagiers en hun bagage. Hierdoor kunnen passagiers ontspannen op pad. Jij zorgt dus eigenhandig voor een briljante eerste indruk van onze luchthaven!

Dit ga je doen als Passenger Service Agent

Je staat stevig in je schoenen en bent bereid om iedere passagier professioneel en vriendelijk te woord staan. Service- en klantgerichtheid vinden we uiteraard erg belangrijk. Dat pas je toe bij de volgende werkzaamheden:
  • Inchecken van passagiers en hun bagage
  • Het signaleren en zelfstandig oplossen van problemen
  • Het registreren en controleren van reis- en identiteitsdocumenten
  • Je bent het aanspreekpunt voor passagiers
  • Je helpt reizigers bij het boarding process
  • Het afsluiten van de vlucht inclusief bediening van passagiersbrug