Menu

Business Analist

Als luchthaven streven we voortdurend naar verbetering en efficiëntie in onze bedrijfsprocessen. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren Business Analist om ons team te versterken. Als Business Analist ben je verantwoordelijk voor het analyseren van onze operationele processen, het identificeren van kansen en het voorstellen van oplossingen die onze prestaties en dienstverlening kunnen verbeteren. Je communiceert effectief met belanghebbenden op alle niveaus, documenteert vereisten en helpt bij het implementeren en testen van oplossingen. Ben jij een gepassioneerde probleemoplosser met sterke analytische vaardigheden en een talent voor communicatie? Dan verwelkomen we graag jouw sollicitatie om bij te dragen aan het succes van onze luchthaven.


Werken als Business Analist op Luchthaven Schiphol

Wil je een scherpe navigator zijn in de complexe wereld luchthavenoperaties? Als business analist zit je helemaal op de goede plek. Het verzamelen en analyseren van gegevens om inzichten te bieden die helpen bij het verbeteren van processen, het optimaliseren van diensten en het stimuleren van groei. Met analytische vaardigheden en diepgaande kennis van de luchtvaartsector, draag je bij aan het efficiënter maken van Schiphol en het bieden van een naadloze ervaring aan passagiers en personeel.

Dit ga je doen als Business Analist

Je gaat aan de slag met verschillende taken, zoals het analyseren van gebruikersverzoeken en het afstemmen ervan met de bedrijfsbehoeften. Daarnaast los je binnenkomende incidenten op om verstoringen in de luchthavenoperaties tot een minimum te beperken. Ook ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van testcases, zodat nieuwe oplossingen en verbeteringen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  Bekijk actuele vacatures

  Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

  Meld je aan voor een baan

  Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.