Menu

Marketing-Communicatie Specialist

Als Marketing Communicatie Specialist bij Schiphol draag je de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen en uitvoeren van doeltreffende communicatiestrategieën om de positie van Schiphol als vooraanstaande luchthaven te versterken en onze boodschap duidelijk over te brengen naar diverse doelgroepen. Je werkt nauw samen met verschillende teams om de marketingdoelstellingen van Schiphol te realiseren en onze merkidentiteit verder te versterken.


Werken als Marketing Communicatie Specialist op Luchthaven Schiphol

Als Marketing Communicatie Specialist bij Luchthaven Schiphol vervul je een essentiële rol bij het vergroten van de merkbekendheid en betrokkenheid van Schiphol. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van marketingcommunicatieplannen die de positie van Schiphol versterken. Dit omvat het creëren van boeiende content voor diverse communicatiekanalen, zoals de Schiphol-website, sociale media, nieuwsbrieven en persberichten. Je beheert de contentkalender zorgvuldig om consistente en relevante communicatie te waarborgen die aansluit bij de behoeften van verschillende doelgroepen.

Dit ga je doen als Marketing Communicatie Specialist

Je gaat aan de slag met het analyseren van de effectiviteit van marketingcampagnes, waarbij je continu kansen voor verbetering vaststelt. Daarnaast onderhoud je nauwe relaties met mediacontacten en verzorg je persrelaties om de zichtbaarheid van Schiphol te vergroten. Je draagt ook bij aan de ontwikkeling van marketingmaterialen, presentaties en advertenties.

  Bekijk actuele vacatures

  Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

  Meld je aan voor een baan

  Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.