Menu

Recruiter

Als recruiter op Schiphol speel je een belangrijke rol in het vinden van de juiste mensen voor de diverse en levendige omgeving van de luchthaven. Je bent er om talent aan te trekken en te selecteren voor een breed scala aan functies, van operationele taken tot leidinggevende posities. Bij ons draait alles om het creëren van een warm welkom en een vriendelijke sfeer, en dat begint bij het vinden van de juiste mensen. Als recruiter op Schiphol bouw je sterke banden op met een verscheidenheid aan partners, zoals luchtvaartmaatschappijen, winkeliers, horecabedrijven en beveiligingsbedrijven, om ervoor te zorgen dat we altijd de beste talenten hebben om onze passagiers een geweldige ervaring te bieden.

Werken als Recruiter op Luchthaven Schiphol

Een recruiter op Schiphol is de talentenscout in een wereld vol mogelijkheden op een van 's werelds grootste luchthavens. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en functies is dan ook jouw specialiteit. Dankzij de recruiters kan Schiphol blijven draaien als een goed geoliede machine.

Dit ga je doen als Recruiter

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het actief werven van geschikte kandidaten, het oppakken van alle voorkomende recruitmentgerelateerde activiteiten en taken, het voeren van sollicitatiegesprekken, het opbouwen van relaties, en het opstellen van vacatureteksten.

  Bekijk actuele vacatures

  Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

  Meld je aan voor een baan

  Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.