Menu

Bagagemedewerker op Schiphol:

Als bagagemedewerker op Schiphol zorg jij perfect voor afhandeling van alle bagage. Samen met een tof team aan collega’s. Dat betekent dat je fysiek goed in conditie bent en dat je van aanpakken weet. Nauwkeurig werken en problemen snel oplossen is jou net zo goed op het lijf geschreven. De bagage van passagiers komt dankzij jou altijd op de goede plek terecht. Zorg jij ervoor dat passagiers een reis zonder zorgen hebben?

Werken als Bagagemedewerker op Luchthaven Schiphol

Tijdens het werken als bagagemedewerker op Schiphol ben jij een van onze belangrijkste schakels. Op luchthaven Schiphol legt een koffer soms wel twintig kilometer af voordat deze in een vliegtuig wordt geladen. Jij draagt zorg voor dit proces en zorgt dat alle bagage op tijd vertrekt, aankomt of doorgaat naar de volgende vlucht. Daarvoor ga je werken in onze bagagekelder. Maar je komt ook op het platform indien je bagage gaat ophalen of brengen naar het vliegtuig. Kom jij solliciteren voor deze dynamische baan?

Dit ga je doen als Bagagemedewerker

Als bagagemedewerker zorg jij ervoor dat alle bagage in het juiste vliegtuig terechtkomt en meereist naar de juiste bestemming. Dat doe je onder andere door bagage correct te stapelen en sorteren. Hiervoor is nauwkeurig werken van belang, net als het scannen van de juiste bagage. Vervolgens breng jij alle koffers naar het juiste vliegtuig en volg jij de procedures op van de desbetreffende maatschappij. Dat doe je niet alleen, maar met een fijn team aan collega’s.
  • Je sorteert en stapelt tijdig de bagage op een correcte manier
  • Je scant koffers en andere bagagestukken
  • Je volgt verschillende procedures op van de desbetreffende maatschappij
  • Je rijdt in een aangepast voertuig om bagage naar het juiste vliegtuig te brengen