Menu

Cargo Medewerker: Help jij onze vracht op weg?

Ja, als cargo medewerker help jij vracht op weg op een correcte manier. Je zorgt ervoor dat vracht altijd op de juiste bestemming aankomt. Je werkt samen met een warm en fijn team aan collega’s. Als jij van aanpakken houdt en graag zelfstandig met een heftruck in de weer gaat is deze afwisselende baan uitermate geschikt voor jou.

Werken als Cargo medewerker op Luchthaven Schiphol

Als cargo medewerker op Schiphol verwerk je hoofdzakelijk internationale vracht. Denk daarbij aan bestellingen voor consumenten, maar ook vracht voor bedrijven. Dit wordt dagelijks met tonnen tegelijk vervoerd. Al dit materiaal vliegt uit naar meer dan 300 bestemmingen over de hele wereld. Kom jij ons daarbij helpen?

Dit ga je doen als Cargo medewerker

Het verwerken van goederen op Schiphol gebeurt door (vracht)pallets op- en af te breken. Op deze manier worden pallets klaargemaakt voor verzending. Jij zorgt dat de juiste informatie aanwezig is bij die vracht. Het aannemen en binnenloodsen van vrachtwagens is daar ook onderdeel van. Via onze computersystemen zorg jij ervoor dat alle in- en uitgaande vracht goed worden gecontroleerd. Daarnaast werk je regelmatig met een heftruck om vracht van A naar B te verplaatsen. Op een rijtje gezet betekent dat:
  • Het opbouwen en afbreken van (vracht)pallets
  • Zorgen dat de juiste documentatie bij de vracht aanwezig is
  • Het binnenloodsen en afhandelen van vrachtwagens die vracht komen brengen
  • Het efficiënt besturen van een heftruck
  • Het controleren van aantallen, gewicht, beschadigingen etc.
  • Vracht vervoeren van- en naar het vliegtuig

Doorgroeimogelijkheden binnen de logistiek op Schiphol

Als je als Cargo medewerker aan de slag bent, zijn er diverse mogelijkheden om door te groeien; specialiseren in het vervoer van bijzondere vracht zoals levende dieren, beperkt houdbare producten of extreem luxe goederen. Ook kan je je verder ontwikkelen naar een leidinggevende functie of naar andere logistieke functies op het platform. De mogelijkheden zijn ongekend.

Bekijk actuele vacatures

Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.