Menu

Medewerker Bagage Tracing: Wie zoekt zal vinden

Als medewerker bagage tracing lever jij eerste hulp bij bagageproblemen. Dat kan gaan om beschadigingen of zoekgeraakte bagage. De labels kloppen niet of zijn verkeerd gescand waardoor de koffer is zoekgeraakt. Gelukkig sta jij voor ongelukkige passagiers klaar in deze dynamische baan. Je lost het probleem op en geeft reizigers, ondanks de ellende, een goed gevoel

Werken als Medewerker Bagage Tracing op Luchthaven Schiphol

Wanneer je werkt als medewerker bagage tracing op Schiphol moet je stevig in je schoenen staan. Op een behulpzame manier maak jij namelijk het verschil. Jij bezorgt de passagier weer een glimlach na een mondelinge klacht. Je blijft kalm, correct en maakt het jouw missie om zoekgeraakte bagage zo snel mogelijk op de juiste bestemming te krijgen.

Dit ga je doen als Medewerker Bagage Tracing

Zodra problemen ontstaan bij de bagage tracing op Schiphol maak jij hierover een rapport. Dat doe je samen met de passagier. Jij zoekt in het systeem naar vermiste bagage en zorgt dat dit snel op de juiste plek arriveert. Hiervoor schakel je met vertegenwoordigers van luchtvaartmaatschappijen, supervisors en de passagier. Dit ga je doen:
  • Ophalen en verwerken van niet afgehaalde bagage
  • Administratie verrichten van niet afgehaalde bagage
  • Registreren en verwerken van gegevens over vermiste bagage
  • Afstemmen met luchtvaartmaatschappijen, supervisors en passagiers
  • Bagage verzendklaar maken
  • Het correct en soepel afhandelen van mondelinge klachten

Doorgroeimogelijkheden binnen de logistiek op Schiphol

De functie van medewerker Bagage Tracing is een veeleisende en uitdagende baan. Pas deze functie goed bij je? Als dat zo is zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen hospitality en logistiek.

Bekijk actuele vacatures

Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.