Menu

Verkoopmedewerker: Help jij mee aan een laatste, mooi, contactmoment op Nederlandse bodem?​

Die vergeten zwembroek, een leuk souvenir voor thuis, dat fijne boek voor de lange vlucht of dat lekkere luchtje. Op Schiphol is het werken in een van de winkels net een beetje anders. Er heerst een internationale sfeer. Mensen zijn opgetogen, soms gehaast of een beetje gespannen voor de vlucht. Door jouw rustige en vriendelijke voorkomen, zorgt de aankoop voor een mooie ervaring op luchthaven Schiphol.

Werken als Verkoopmedewerker op Luchthaven Schiphol

Op de luchthaven zijn veel verschillende winkelconcepten zoals Dutch Discoveries, multibrand stores met merken zoals Hugo Boss, Michael Kors en Furla. Of winkels zoals Rituals, luxe monobrand boutiques zoals Rolex, Cartier en Bvlgari. In deze internationale werkomgeving kom je in contact met klanten en collega's van alle denkbare nationaliteiten. Ontdek hieronder de verkoopfuncties bij de verschillende concepten.

Dit ga je doen als Verkoopmedewerker

Je staat de bezoekers van de winkels gastvrij en vriendelijk te woord. Door jouw productkennis ben je in staat om goede adviezen te geven, zowel in het Nederlands als in het Engels. De winkel blijft netjes en overzichtelijk georganiseerd. Jij zorgt voor een optimale winkelervaring.
  • Afstoffen
  • Advies geven​
  • Winkel overzichtelijk en netjes houden

Doorgroeimogelijkheden binnen retail op Schiphol

Door de verschillende concepten en brands is het goed mogelijk om een overstap te maken naar een ander winkelconcept en daar weer nieuwe ervaring en kennis op te doen. Ook is het, als je ervaring hebt, mogelijk om door te groeien naar een leidinggevende functie zoals (assistent) storemanager of misschien wel naar regiomanager. Kortom, er zijn talloze doorgroei en ontwikkel mogelijkheden.

Bekijk actuele vacatures

Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.