Menu

Part 66 Technici

Het team op de luchthaven Schiphol is niet compleet zonder een Part 66-technicus. Deze zeer gekwalificeerde professional in de luchtvaartindustrie, gespecialiseerd in vliegtuigonderhoud, is essentieel in de boeiende wereld van de luchtvaarttechniek.

Werken als Part 66 Technici op Luchthaven Schiphol

Met certificering volgens de Europese Part 66-regelgeving, beschikt deze technicus over uitgebreide training en kennis op het gebied van mechanische, elektrische en avionica-systemen. Hun taken omvatten het uitvoeren van regelmatig onderhoud, het diagnosticeren en oplossen van technische problemen, en het waarborgen van de luchtwaardigheid van vliegtuigen. Door strenge examens en voortdurende bijscholing spelen Part 66-technici een cruciale rol in het handhaven van de veiligheid en betrouwbaarheid van de luchtvaart, waardoor passagiers en bemanning met vertrouwen de lucht in kunnen.

Dit ga je doen als Part 66 Technici


Jouw taken omvatten het uitvoeren van regelmatig onderhoud, het opsporen en oplossen van technische problemen, en het uitvoeren van reparaties indien nodig. Je zorgt ervoor dat elk vliegtuig voldoet aan strikte veiligheidsnormen en -voorschriften, waardoor passagiers en bemanning met vertrouwen de lucht in kunnen. Door het bijhouden van gedetailleerde documentatie en voortdurende bijscholing blijf je up-to-date met de nieuwste technologieën en procedures in de luchtvaartindustrie. Jouw toewijding aan veiligheid en vakmanschap is van onschatbare waarde voor een soepele en betrouwbare werking van luchtvaartmaatschappijen.

  Bekijk actuele vacatures

  Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

  Meld je aan voor een baan

  Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.