Menu

Plaatwerker

Stap in de wereld van de luchtvaarttechniek op Luchthaven Schiphol en ontdek de rol van plaatwerker. Van het platform tot in de hangar en de werkplaats, jouw werkplaats is net zo veelzijdig als het plaatwerk zelf. Hier breng je letterlijk metaal tot leven, en vorm je het fundament van de luchtvaart op Schiphol. Ben jij klaar om de luchthaven in beweging te houden?


Werken als Plaatwerker op Luchthaven Schiphol

Ontdek de rol van plaatwerker op Luchthaven Schiphol, waar je uitgroeit tot een specialist in het bewerken van metalen plaatmateriaal. Als onmisbare schakel in het onderhoud en de fabricage van vliegtuigonderdelen, breng je letterlijk metaal tot leven. Jouw werkterrein is zo veelzijdig als het plaatwerk zelf: van vliegtuigen op het platform tot in de hangar en de werkplaats. Dit vakmanschap vormt het fundament van de luchtvaart op Schiphol, en zorgt ervoor dat de luchthaven in beweging blijft.

Dit ga je doen als Plaatwerker

Dagelijks sta je paraat voor een breed scala aan taken, waaronder het vormgeven, snijden en lassen van metalen componenten, het repareren van beschadigde structuren en het doorvoeren van modificaties. Als plaatwerker word je de architect van de lucht, door deel uit te maken van een enthousiast team waar vakmanschap en innovatie samenkomen in de dynamische wereld van de luchtvaarttechniek.

  Bekijk actuele vacatures

  Er zijn geen alternatieve vacatures beschikbaar.

  Meld je aan voor een baan

  Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.