Menu

Nieuwe baan, opleiding of loopbaanvraag?

Bij het RWC kun je terecht.
Zoek je ondersteuning bij het vinden van (ander) werk of een opleiding op Schiphol? Overweeg je een carrièreswitch of wil je jezelf verder ontwikkelen binnen je huidige functie? Het team Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam (RWC) staat klaar om jou kosteloos te begeleiden.

Samen kijken naar jouw mogelijkheden op Schiphol.

Woon je in een van de acht gemeenten binnen de arbeidsmarktregio Groot-Amsterdam (Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, Uithoorn)?  Zoek je ondersteuning bij het vinden van (ander) werk of een opleiding op Schiphol?  Dan kun je gratis terecht bij het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam (RWC).

Bij ons vind je de hulp die je nodig hebt om een baan te vinden die echt bij jou past. Misschien ben je geïnteresseerd in technisch werk, of gaat je voorkeur uit naar zorg, administratie, of andere vakgebieden. De coaches van het RWC Groot Amsterdam zijn er om je op weg te helpen. Ook als je nog niet over de juiste kwalificaties beschikt voor de functie die je ambieert, kunnen zij je helpen.
Ze bieden diverse mogelijkheden, van leren op de werkplek tot omscholing en nog veel meer.

Neem vandaag nog contact met hen op. Maak een afspraak via het contactformulier, bel naar 020-25 27 029 of stuur een e-mail naar info@rwcgrootamsterdam.nl. Meer informatie vind je op Werkzoekende - Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam.

Woonachtig in een andere regio?

Woon je niet in de regio Groot-Amsterdam, klik dan op onderstaande link en vind een regionaal mobiliteitsteam bij jou in de buurt.