Menu

Zet de volgende stap in jouw loopbaan!

De arbeidsmarkt verandert altijd. Ook de luchtvaartsector is altijd in beweging. En dus zijn er kansen genoeg om verder te komen. We helpen je graag om er achter te komen welk werk het beste bij je past.

Ontdek je ware talent

En zet koers naar een toekomst bij een van de werkgevers op Schiphol!

Ben jij klaar om te ontdekken waar jij écht in uitblinkt? Met de onderstaande testen bieden we jou de mogelijkheid om inzicht te krijgen in je unieke vaardigheden en passie. Ontdek waar je écht goed in bent en welke baan het beste bij jou past, zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt treden. Wacht niet langer! Zet de volgende stap in jouw loopbaan en ontdek een wereld van mogelijkheden op een van de meest dynamische locaties ter wereld - Schiphol!
Waar ligt je kracht?
Weet jij waar je goed in bent? Deze test geeft inzicht in jouw talent, zodat je gaat doen of nog meer doet wat écht bij je past en je zo meer plezier en voldoening uit je werk haalt.
Waar ben jij goed in?
Wat zijn jouw kwaliteiten? Kun je anderen goed overtuigen of werk je heel zorgvuldig? Deze scan helpt je kwaliteiten in beeld te brengen en verder over jezelf na te denken.
Wat voor persoon ben jij?
Wat karakteriseert en motiveert jou en welke rol neem je meestal op je? Krijg zicht op je meest kenmerkende persoonseigenschap, je krachtigste drijfveer en de rol die het best bij je past.
Maak jij werk van jezelf?
Ken jij jezelf? Werk je aan jezelf? Presenteer je jezelf? Krijg zicht op jouw inzetbaarheid, wat korte tips om je te ontwikkelen.