Menu
Content creator WoS Corporate In overleg

WerkOpSchiphol is een initiatief dat erop gericht is om werkzoekenden te verbinden met aantrekkelijke carrièremogelijkheden op Schiphol. Dit platform helpt bedrijven op Schiphol om talentvolle medewerkers te vinden en biedt kandidaten een scala aan vacatures in diverse sectoren. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, beveiliging, horeca of techniek, WerkOpSchiphol biedt een centrale plek waar alle mogelijkheden samenkomen.

Waar kom je te werken?

De werkomgeving bevindt zich bij LuchtvaartCommunitySchiphol, een dynamische organisatie die zich inzet voor samenwerking en kennisdeling binnen de luchtvaartsector. Gelegen op Schiphol, één van de grootste en meest moderne luchthavens ter wereld, biedt deze werkomgeving een unieke en inspirerende sfeer. Je wordt omringd door een bruisende omgeving waar innovatie en ontwikkeling centraal staan.

Wat ga je doen?

Als stagiair contentcreator voor het platform WerkOpSchiphol speel je een cruciale rol in onze missie om talent te werven voor Schiphol. Je bent verantwoordelijk voor het creëren, beheren en optimaliseren van diverse content, zoals video's en social media updates. Door jouw creativiteit en strategisch inzicht draag je bij aan het vergroten van de zichtbaarheid van WerkOpSchiphol en het aantrekken van nieuwe kandidaten.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij verwachten van de toekomstige stagiair dat je proactief en zelfstandig kunt werken, met een sterke affiniteit voor communicatie en marketing. Je hebt een goed gevoel voor taal en beeld, en weet hoe je boeiende en doelgroepgerichte content kunt creëren. Ervaring met sociale media en contentmanagementsystemen is een pre, evenals een hands-on mentaliteit en een passie voor de luchtvaartsector.

Wat bieden we jou?

Wat wij bieden aan de stagiair is een uitdagende en leerzame stageplek in een dynamische werkomgeving. Je krijgt de kans om waardevolle ervaring op te doen binnen een professionele setting en werkt nauw samen met een enthousiast team. Daarnaast bieden wij een stagevergoeding en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en workshops. Bij ons krijg je de kans om je creativiteit te laten zien en een echte bijdrage te leveren aan een groeiend platform.Klinkt interessant? Solliciteer nu!

Extra stagekenmerken
  • 02-09-2024
  • Nee
  • Nee
  • p/m
  • Nee
* VGB: Verklaring van Geen Bezwaar
Contact over sollicitatieproces
Joyce Schriemer
Bel +31642071380

Hoe werkt het solliciteren op deze stageplaats?

Je solliciteert altijd direct bij het bedrijf waar jouw interesse ligt, zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Lekker gemakkelijk, direct en snel! Na je sollicitatie neemt het bedrijf contact met je op voor eventuele vervolgstappen.
  • Direct reageren op stageplaats bij werkgever
  • Stagebedrijf neemt contact op
  • Eventuele vervolgstappen
  • Een stageplaats op Schiphol?