Menu
Stage Events Team Hospitality Hbo KLM

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage om ervaring op te doen in een dynamische organisatie op het gebied van evenementen? Ben jij niet bang om aan te pakken en initiatief te nemen, ben je stressbestendig en communicatief zeer vaardig? Dan ben jij misschien wel de nieuwe stagiair(e) voor het Events team op de afdeling Marketing Communications & Brand van KLM.

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling Marketing Communications & Brand zijn we op zoek naar een enthousiaste events-stagiair die wil leren en zelfstandig wil werken binnen een grote organisatie op het gebied van evenementen. De werkzaamheden en projecten die horen bij de stage zijn zeer divers en kunnen variëren van ad hoc en kortlopend tot langlopend. Veel evenementen zijn gericht op de golfsport en hardlopen. Daarnaast worden voor veel verschillende KLM doelgroepen ook andere evenementen georganiseerd.
Het betreft onder andere de volgende events:

 • KLM Open
 • Amsterdam Marathon
 • Flying Blue klant evenementen
 • Seminars en webinars

Je werkt zelfstandig aan verschillende deelprojecten van de evenementen onder supervisie van de event managers. Er zijn helaas geen mogelijkheden voor een afstudeeropdracht.

Wat bieden we jou?

KLM biedt jou een zeer leerzame ervaring in een dynamische organisatie waarin jij een belangrijke rol gaat krijgen. Je kunt jezelf in deze stage, op persoonlijk en professioneel vlak, sterk ontwikkelen. Daarnaast biedt deze stage je de mogelijkheid om je netwerk op te bouwen, doordat je je met veel verschillende KLM'ers om tafel gaat zitten!
Een ander voordeel van een stage binnen KLM is de vereniging door en voor stagiair(e)s; KLM Taxibaan. Deze vereniging vergroot je netwerk en verzorgt gezellige evenementen en interessante excursies binnen de KLM-organisatie. Ook is er sprake van een stagevergoeding.

Waar kom je te werken?

Tijdens jouw stage maak je deel uit van de afdeling Marketing Communications & Brand. Deze afdeling valt onder de Commercial Organisation, die ervoor zorgt dat passagiers elke keer weer voor KLM kiezen. Kerntaken zijn de ontwikkeling van marketingstrategieën en de verkoop van het passagiersproduct KLM.
Het Events Team bestaat uit een teamlead en 6 Eventmanagers, waarvan 5 in Nederland en 1 in België. Jij wordt gekoppeld aan een van de Eventmanagers in Nederland die jouw begeleider wordt. Bij KLM werken we hybride, wat een combinatie betekent van thuis werken en op kantoor werken.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent een gedreven HBO/WO student Hospitality Management, Hotelmanagement of je doet een andere HBO/WO opleiding waarin events centraal staan. Je vindt het leuk om veel verschillende werkzaamheden uit te voeren en je kunt goed presteren onder druk. Daarnaast ben je gedreven, zelfstandig, pro-actief, accuraat, creatief, ‘hands-on’ en communicatief vaardig in Nederlands en Engels. Affiniteit met golf en running en een rijbewijs B zijn een pre. Herken je jezelf in dit profiel, dan zijn we op zoek naar jou!
Je bent fulltime beschikbaar (4-5 dagen per week) voor een periode van minimaal 5 maanden, liefst vanaf 1 februari 2024.

Extra stagekenmerken
 • 01-02-2024
 • Meer dan 3 maanden
 • Hospitality Management
 • Ja
 • Nee
 • € 0,00 p/m
 • Nee
* VGB: Verklaring van Geen Bezwaar
Contact over sollicitatieproces
Rosabel Voogsgeerd

Hoe werkt het solliciteren op deze stageplaats?

Je solliciteert altijd direct bij het bedrijf waar jouw interesse ligt, zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Lekker gemakkelijk, direct en snel! Na je sollicitatie neemt het bedrijf contact met je op voor eventuele vervolgstappen.
 • Direct reageren op stageplaats bij werkgever
 • Stagebedrijf neemt contact op
 • Eventuele vervolgstappen
 • Een stageplaats op Schiphol?