Menu
Stage Interne Communicatie (Schiphol Oost) Corporate|Overig Hbo KLM
Wat ga je doen?

Type vacature: Stage
Plaats: Schiphol Oost
Uren per week: 40
Opleidingsniveau: HBO Bachelor; HBO Master
Solliciteer t/m: 19-01-2024In het kort


Zelfstandig, creatief en uitdagend; zo kan je deze stage beschrijven! Wil jij van dichtbij betrokken zijn bij de strategie van Component Services (CS), waarbij interne communicatie essentieel is om dit tot een succes te maken? Zit jouw hoofd vol met creatieve ideeën om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, de medewerkers binnen CS enthousiast te maken én te houden en wil jij jouw communicatie-skills hiervoor inzetten? Ben jij niet bang om projecten zelfstandig aan te pakken? Dan ben jij misschien wel het aanstormend communicatietalent waar wij naar op zoek zijn!


Wat ga je doen?


Jij gaat helpen de interne communicatie binnen Component Services verder te verbeteren. Dit doe je uiteraard ook samen met andere collega’s. Geen dag zal hetzelfde zijn!


Wat je taken worden? Nou, onder meer het:

 • bieden ondersteuning aan de interne communicatie van Component Services, denk aan het schrijven van teksten voor de interne nieuwsbrief On The Move;
 • creëren van content, zoals video’s en visuals;
 • aansturen van de infoschermen;
 • opschonen en vernieuwen van het intranet MyKLM;
 • ondersteunen bij communicatie van grote programma’s binnen CS;
 • ondersteunen bij de organisatie en uitvoering van verschillende events.

Waar land je?

Je land op Schiphol-Oost, in Hangar 14 om precies te zijn. Dit is één van de twee locaties van Component Services wat deel uitmaakt van KLM Engineering & Maintenance (KLM E&M). De onderhoudsdivisie van KLM. Samen met Air France Industries (AFI) is KLM E&M een toonaangevende speler in de wereldwijde vliegtuigonderhoud industrie. KLM E&M en AFI onderhouden naast de vloot van KLM en Air France, de vliegtuigen, motoren en componenten van ongeveer 200 klanten wereldwijd. Je gaat aan de slag bij Component Services, de unit die onderhoud verricht aan componenten en beschikbaarheid van componenten levert aan zowel Air France KLM als aan externe klanten.


Wie zoeken wij?


Wij zijn op zoek naar een 3e of 4e jaars hbo-student in de richting van communicatie, multimedia design, marketing of een andere communicatie gerelateerde opleiding. Het gaat om een meewerkstage. Je bent beschikbaar vanaf februari voor 4-5 dagen in de week voor de periode van 5-6 maanden. Mocht je het leuk vinden om jouw stage voor een langere periode te doen, is dat ook een mogelijkheid!
Jij hebt een stevige persoonlijkheid, bent niet bang om fouten te maken en kunt zowel zelfstandig- als in teamverband werken. Jij bent niet bang om initiatief te nemen en durft je mening en/of advies te geven. Het schrijven van teksten gaat je gemakkelijk af, je kunt visuele content ontwerpen en vind het leuk om vlogs en/of video’s te maken. Kortom, een communicatieve duizendpoot!


Wat bieden wij?


KLM biedt jou een zeer leerzame ervaring in een dynamische organisatie waarin jij een belangrijke rol gaat krijgen. Je kunt jezelf in deze stage, op persoonlijk en professioneel vlak, sterk ontwikkelen. Daarnaast biedt deze stage je de mogelijkheid om je netwerk op te bouwen, doordat je je met veel verschillende KLM'ers om tafel gaat zitten!


Een ander voordeel van een stage binnen KLM is de vereniging door en voor stagiair(e)s; KLM Taxibaan. Deze vereniging vergroot je netwerk en verzorgt gezellige evenementen en interessante excursies binnen de KLM-organisatie. Ook is er sprake van een stagevergoeding.Ready for your next destination?


Wacht dan niet langer, en stuur ons je cv voor de ‘final boarding call’ op 19-01-2024! Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven; tijdens je sollicitatie stellen we je enkele gerichte vragen. Binnen twee weken na sluitingsdatum van de vacature krijg je bericht van ons.Questions?


Wil je meer weten over de stageplek, neem dan contact op met de hiring manager, of mail de recruiter voor vragen over de sollicitatieprocedure. Vergeet in beide gevallen niet om het vacaturenummer te noemen: #15796.Hiring manager


Karin Ooms: KARIN.OOMS@KLM.COMRecruiter


Rosabel Voogsgeerd: ROSABEL.VOOGSGEERD@KLM.COMAcquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Extra stagekenmerken
 • 09-04-2024
 • Nee
 • Nee
 • p/m
 • Nee
* VGB: Verklaring van Geen Bezwaar
Contact over sollicitatieproces


Hoe werkt het solliciteren op deze stageplaats?

Je solliciteert altijd direct bij het bedrijf waar jouw interesse ligt, zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Lekker gemakkelijk, direct en snel! Na je sollicitatie neemt het bedrijf contact met je op voor eventuele vervolgstappen.
 • Direct reageren op stageplaats bij werkgever
 • Stagebedrijf neemt contact op
 • Eventuele vervolgstappen
 • Een stageplaats op Schiphol?