Menu
Binnen de beveiliging op Schiphol zorg jij met een glimlach en een scherpe blik voor een veilige luchthaven. Onder spanning blijf jij doorgaans rustig maar weet je ook van aanpakken. Uiteraard doe je dat niet alleen. Hierbij krijg je hulp van de modernste technieken en een hecht team aan collega's waar je altijd op kan bouwen!

Werken in de beveiliging op de luchthaven

Door te werken als luchthavenbeveiliger blink je uit op talloze manieren. Van werken op controle- en doorlaatposten tot aan het beveiligen van vliegtuigen op het platform. Piloten, passagiers én andere collega’s van de luchthaven kunnen veilig van A naar B dankzij jou en je collega’s. In een altijd wisselende en soms chaotische omgeving doe jij belangrijk werk op een unieke locatie!

Doorgroeimogelijkheden binnen de beveiliging

Er zijn veel doorgroei en ontwikkelmogelijkheden. Zo kan je starten met een betaalde opleiding tot beveiliger en doorgroeien naar bijv. een leidinggevende baan. Houd je van puzzelen en planning, dan er ook diverse planningsfuncties beschikbaar binnen beveiliging. Een wereld met ongekende mogelijkheden!

Dit zijn de werkgevers die luchthaven Schiphol beveiligen

Bekijk jouw opties binnen de beveiligingssector en solliciteer direct bij een werkgever van jouw keuze. Of meld je aan en ontvang een aanbod voor een job van een van deze werkgevers.
Als security coach bereid ik de mensen voor op wat ze moeten doen en wat ze vooral niet moeten doen
Alle electronica in je tas en je jas alvast uit: met de handige tips van security coach Henna ga je goed voorbereid op reis!

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.