Menu
Lounges, terminals, kantoren, hangars en vliegend materieel; het moet allemaal schoon gehouden worden op de luchthaven. Het schoonmaken van luchthavens is een specialisme. Ook al is het nog zo druk in de terminal, alles moet schoon en fris blijven. Dat doe je geruisloos, met een glimlach en met oog voor detail. Zo zorg je voor een mooie ervaring op Schiphol voor alle passagiers.

Een facilitaire baan op Schiphol​​

Werken op Schiphol betekent werken in een team met veel mensen om je heen. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Ook de werklokaties zijn verschillend; in de terminal, schoonmaak van de cabine, glasbewassing of het schoonhouden van het bagagesysteem. Ontdek de vele mogelijkheden. Er staat vast iets voor je tussen.

Doorgroeimogelijkheden binnen de facilitaire dienstverlening

Geen ervaring of opleiding? Geen enkel probleem! Graag leiden we op in dit mooie vakgebieden. En daarna kan je misschien wel doorgroeien naar een specialistische functie of als leidinggevende. Bekijk de mogelijkheden.

Deze bedrijven zoeken mensen in de facilitaire dienstverlening op Schiphol​

Deze werkgevers staan te popelen om met jou in gesprek te gaan over een sollicitatie:
Er wordt 24 uur door ons bedrijf schoongemaakt, dus we werken niet altijd samen
"Zusjes" Willemien & Fatima zijn schoonmakers op Schiphol en vertellen met plezier over hun baan!

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.