Menu
Hospitality op Schiphol is jouw vakgebied als jij reizigers helpt met lach. Je zorgt ervoor dat passagiers zich prettig voelen en ontspannen op reis kunnen. Je wijst ze de weg, zorgt voor het inchecken en lost problemen op in een handomdraai. Werken in teamverband geeft je energie en je hebt een flexibele instelling. Schiphol slaapt namelijk nooit!

Ervaar dé meest internationale werkomgeving van Nederland

In deze unieke en internationale werkomgeving krijg je te maken met talloze mensen. Een zakenman die die vlot van A naar B wil. Een gezin dat voor het eerst samen vliegt of pubers die alleen op vakantie gaan. Je helpt al deze mensen en je instelling is dienstverlenend en mensgericht. Kortom: je geniet ervan om mensen fijn op weg te helpen!

Doorgroeimogelijkheden binnen dienstverlenende functies

Staat klantgerichtheid bij jou op nummer 1, dan zijn de mogelijkheden voor jou op Schiphol ongekend. In een van de lounges, bij de incheckbalie of aan de gate. Of misschien droom je er wel van om de wereld rond te reizen en word je steward of stewardess.

Hospitality in de luchtvaart: Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Dit zijn de werkgevers die op zoek zijn naar mensen zoals jij. Bekijk hieronder welke bedrijven functies beschikbaar hebben:
Het leukste aan mijn werk is toch wel de dankbaarheid van de passagiers
Met een rolstoel naar het vliegtuig of 'snel' overstappen wanneer je moeilijk te been bent. Gemakkelijk reizen is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom staan de passenger assistants van Axxicom klaar om reizigers goed en veilig op weg te helpen. Kijk je mee naar de werkdag van Michelle?

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.