Menu
Door te werken in de cargo-industrie op Schiphol speel je een directe rol in de wereldwijde handel en economie. Het is boeiend om te weten dat de vracht die jij verwerkt van invloed kan zijn op bedrijven en mensen over de hele wereld. En ook is je werkplek uniek: rijdend met vracht over het platform, begeleiden van de paardenboxen, het op- en afbreken van bijzondere vracht of het oplossen van een uitdagende logistieke puzzel in een internationale omgeving.

Een baan in de logistiek voor luchtvracht op Schiphol

Schiphol is een van de drukste luchthavens ter wereld, met een constante stroom van vrachtvluchten. Dit creëert een dynamische werkomgeving waar elke dag anders is en waar je te maken krijgt met verschillende soorten vracht, vliegtuigen en situaties. In de cargo-industrie op Schiphol werk je doorgaans in teams die gezamenlijk zorgen voor veilig en efficiënt laden, lossen en verwerken van vracht.

Wat is jouw ideale cargo logistieke functie?

Kom jij ons helpen om al onze logistieke processen soepel te laten verlopen? We zijn benieuwd! Ontdek hieronder de functies of bekijk vacatures in de cargo logistiek:

Doorgroeimogelijkheden binnen cargo

De cargo-industrie op Schiphol biedt verschillende carrièremogelijkheden en loopbaanpaden. Of je nu geïnteresseerd bent in logistiek, operationeel beheer, klantenservice of technische aspecten, er zijn diverse mogelijkheden om je vaardigheden en carrière te ontwikkelen. 

Kortom, werken in de cargo-industrie op de luchthaven Schiphol biedt een stimulerende, diverse en uitdagende werkomgeving die mensen aantrekt die geïnteresseerd zijn in logistiek, teamwork en een internationale setting.

Deze bedrijven hebben regelmatig vacatures in logistiek

Bekijk snel wat bij jou past en solliciteer direct bij jouw favoriete werkgever!

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.