Menu
Dankzij jou loopt iedere reis namelijk op rolletjes en komt alles op zijn pootjes terecht. En dát is wat we nodig hebben op de meest unieke werkplek van Nederland: Onder een vliegtuig, in het bagageruim of zelfs in de cockpit. De mogelijkheden zijn gigantisch en jouw groeipotentie net zo. Ben jij fysiek sterk en weet je van aanpakken? Kom dan werken in onze logistiek!

Word een belangrijke schakel in het logistieke proces op Schiphol

Schiphol is een gigantisch logistiek proces dat nooit stopt. 1400 bedrijven en ruim 60.000 medewerkers zorgen dagelijks voor dat iedere passagier en elk pakket op de juiste bestemming aankomt. Enorm uitdagend én een grote verantwoordelijkheid om dit dagelijks te laten slagen. Word jij hier binnenkort onderdeel van?

Doorgroeimogelijkheden binnen de logistiek

Trekt een logistieke functie je aan, dan zijn er ongekende mogelijkheden, meestal op een unieke werkplek; onder het vliegtuig, in het bagageruim, in de cockpit, rijdend met een vliegtuig over de startbaan, bij de paardenboxen in een vrachtvliegtuig, bijzondere vracht opbouwen en afbreken. De doorgroei en ontwikkelmogelijkheden zijn hier enorm.

Deze bedrijven hebben regelmatig vacatures in logistiek

Bekijk snel wat bij jou past en solliciteer direct bij jouw favoriete werkgever!
Ik ben er best wel trots op dat ik een bijdrage mag leveren aan de vrachtafhandeling van de medische hulpmiddelen
Kijk mee hoe Denny samen met zijn collega's nu passagiersvliegtuigen met vracht afhandelen in plaats van vrachtvliegtuigen.

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.