Menu
Die vergeten zwembroek, een leuk souvenirs voor thuis, dat fijne boek voor de lange vlucht of dat lekkere luchtje. Op Schiphol is het werken in een van de winkels net een beetje anders. Er heerst een internationale sfeer. Mensen zijn opgetogen, soms gehaast of een beetje gespannen voor de vlucht. Door jouw rustige en vriendelijke voorkomen, zorgt de aankoop voor een mooie ervaring op luchthaven Schiphol.

Een baan in de retail op Schiphol​​

Op de luchthaven zijn veel verschillende winkelconcepten zoals Dutch Discoveries, multibrand stores met merken zoals Hugo Boss, Michael Kors en Furla. Of winkels zoals Rituals, luxe monobrand boutiques zoals Rolex, Cartier en Bulgari. Werken in de retail op Schiphol kent talloze mogelijkheden. Er staat vast iets voor je tussen.

Doorgroeimogelijkheden binnen retail

Nog geen ervaring? Dat is bij de meeste functies geen probleem! Als je leergierig en flexibel bent, leiden we graag zelf op zodat je het assortiment goed leert kennen. Na werkervaring op gedaan te hebben, kan je misschien wel doorgroeien naar (assistent) storemanager of je kennis verbreden door aan de slag te gaan bij een ander winkelconcept op Schiphol.

Deze retail bedrijven op Schiphol zoeken jou

Deze werkgevers staan te popelen om met jou in gesprek te gaan.

Meld je aan voor een baan

Interesse in een baan binnen dit vakgebied op Schiphol? Meld je aan via dit formulier en een van de bedrijven op Schiphol neemt vrijblijvend contact met je op. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.