Menu

Ontdek alles over werken en jezelf ontwikkelen op Schiphol

Met circa 65.000 mensen bij ruim 1.400 bedrijven is de luchthaven een unieke en dynamische werkplek. Hier gebeurt iets magisch op het gebied van reizen. Dat voel je al vanaf het moment dat je de iconische verkeerstoren aan de horizon ziet. En jij kunt daar onderdeel van zijn. Samen maken we de verbinding met de wereld.

Samen zijn we de luchtvaart

De luchtvaart is niet één sector. Het is een keten van verschillende sectoren zoals logistiek, beveiliging, catering, hospitality, techniek en facility management. Een grote diversiteit aan functies dus. Met ook een grote onderlinge verbondenheid. En jij kunt hier onderdeel van zijn. Bij de gate, in de terminal, de bagagekelder, op het platform, bij de ontwikkeling van ICT services, het vergroten van de klantbeleving of bijdragen aan duurzaamheid en innovatie.

Bouw mee aan een innovatieve en duurzame luchtvaart

Onze ambities voor 2050

Ons doel is om een van de meest duurzame luchthavens ter wereld te worden. Dat is ambitieus. En dat kunnen we zeker niet alleen. We zoeken mensen die ons daarbij kunnen helpen. Ons verder kunnen brengen. Samen hebben we al veel bereikt en de komende jaren gaan we voor nog meer. Ontdek wat jouw toegevoegde waarde kan zijn op Schiphol.

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met ons team en we reageren zo snel mogelijk.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.