Menu

Schiphol is een unieke en dynamische werkplek.

Een werkplek waar circa 65.000 mensen bij ruim 1.400 bedrijven werken en gebonden zijn aan één locatie. De luchtvaart is niet één sector op zich, maar een keten van verschillende sectoren zoals logistiek, beveiliging, catering, hospitality, techniek en facility management. Daardoor zijn er veel verschillende functies, in verschillende branches en oneindig veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Van de schoonmaker die de terminal netjes en schoon houdt tot de stewardess die zorgt voor een mooie reisbeleving voor de passagiers aan boord. Van de medewerker in het Operation Control Center die zorgt dat de processen elke dag goed verlopen tot de beveiliger die de veiligheid van onze luchthaven bewaakt. Wat voor werk je ook wil doen. Het kan bij een van de bedrijven op Schiphol.

Iedereen die op Schiphol werkt is onderling sterk verbonden.

Dat maakt werken op Schiphol een fijne werkomgeving. Een omgeving waar leren en ontwikkelen centraal staat, waar je veel verschillende mensen ontmoet, vanuit verschillende culturen, in verschillend werk en een verscheidenheid aan bedrijven. De luchthaven Schiphol is een stad op zich, die 24/7 doorgaat, waar de waan van de dag jouw dag bepaalt en we van aanpakken weten.

Elke dag kan anders lopen.

Als je van afwisseling houdt, van culturen, van grenzeloos ontwikkelen en ontdekken dan zit je op Schiphol goed.

En daar moet je tegen kunnen. Daar moet je zelfs van houden. Je vindt je plezier in het horen van nieuwe geluiden en vreemde talen. In samen met alle collega’s van verschillende werkgevers, in verschillende functies en verschillende perspectieven de dag tot een succes brengen. Je vindt je trots in de groep mensen om je heen, in je doeners-mentaliteit en je eigen ontwikkeling. Je betrokkenheid in de gezichten van reizigers en in oplossingen verzinnen voor de obstakels van de dag, ook als het even minder gaat.