Menu

Is het jouw passie om passagiers te helpen?

Welkom bij Axxicom Airport Caddy! Door jou kan iedereen veilig op reis!

Werken bij Axxicom Airport Caddy

Het verhaal van Axxicom is eigenlijk het verhaal van onze passagiers. Mensen zoals jij en ik, maar voor wie reizen door een beperking een uitdaging is. Die vaak als een berg opzien tegen een trip, omdat ze op leeftijd zijn. Geen zicht meer hebben. Of een gebroken been. Mensen die dagelijks last hebben van hun beperking. Dit zijn de mensen waar wij het voor doen. Passagiers die zich in het dagelijks leven zich niet altijd volwaardig voelen. Niet altijd volledig mee kunnen doen. Maar zich juist door onze inzet ook even koning of koningin voelen.

Samen zorgen voor een betrouwbare en veilige reis

Niet alleen de bezoekers zijn divers; ook je collega's. Dit alles maakt Schiphol tot een leuke, dynamische werkomgeving waar je niet alleen nodig bent, maar ook de waardering krijgt die je verdient!
Met een team van 800 enthousiaste collega’s zorgen wij ervoor dat alle passagiers op Schiphol veilig en goed begeleid worden. Het gaat vooral om passagiers met een (mobiliteits)beperking. Van aankomst op Schiphol tot aan het vliegtuig helpen wij deze passagiers. Door onze persoonlijke zorg en aandacht ervaren alle passagiers altijd een goed begin of einde van hun reis op Schiphol.