Menu

Speel een cruciale rol bij de bagageafhandeling op Schiphol

Wij zorgen dat het bagagesysteem betrouwbaar en efficiënt is

Zet je talent in bij Babcock op Schiphol

Babcock speelt een cruciale rol op Schiphol Airport en werkt dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bagageafhandeling 24/7 efficiënt verloopt. De bagagesystemen op Schiphol draaien 24 uur per dag, zeven dagen per week. Deze systemen sorteren, routeren en bewaken ongeveer 120.000 stuks bagage per dag en in piekuren zelfs zo'n 190.000 stuks.

Waarom werken bij Babcock

De teams van Babcock zijn divers; een waardevolle mix van mechanisch en elektrisch/technisch. Wij stimuleren een cultuur van zelfsturing en samenwerking en bieden kansen aan leerlingen (BBL’ers) en stagiairs om te groeien en te leren in een inspirerende omgeving. Babcock maakt onderdeel uit van een grote internationale organisatie.

We zijn trots op onze sterke banden met Schiphol, maar nog het meest op onze eigen team en de broedplaats van kennis die wij creëren voor iedereen die het vak bij ons wil leren. De waardering voor medewerkers vertaalt zich in diverse voordelen. Denk aan ruime opleidingsmogelijkheden, 30% ploegentoeslag voor degenen die in 5-ploegendiensten werken, 27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding voor enkele reizen tot 40 km, en een volledige dekking van de WIA/WGA-verzekering.

Babcock heeft regelmatig vacatures voor onderstaande functies: 

  • Storings- en onderhoudsmonteurs Bagagetransportsysteem
  • SHEQ Advisor
  • Project Coördinator