Menu

Bij HMSHost op Schiphol kies jij uit meer dan 75 horecaconcepten ​

Plek genoeg om jouw talenten te tonen. Je hebt heel veel HMSHost collega’s dichtbij en jij kiest jouw favoriete horecaconcept.

Werken in de horeca bij HMSHost op Schiphol​

Met meer dan 75 verschillende horecaconcepten plek genoeg om jouw talenten te tonen. Wordt het de Oosterse keuken van Kebaya Asian Brasserie, Bubbles Seafood & Wine Bar, Amsterdam Bread Company, of La Place of Starbucks. Of heb je je zinnen gezet op een andere store? Zeg het maar! Je gaat werken bij een Internationale marktleider, die meer dan 120 horecaconcepten exploiteert. En omdat we wereldwijd zo groot zijn hebben we alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Daarnaast investeren we veel in de ontwikkeling van onze collega’s, denk hierbij ook aan training- en opleidingen. We leggen dus niet alleen onze gasten in de watten, maar ook onze medewerkers.

HMSHost is dé opleider van de horeca branche​

Of je nu wel of geen ervaring hebt. Iedereen die graag in een team werkt, veel nieuwe dingen wilt leren en hard werken niet erg vindt, is welkom! Wij helpen je groeien, niet alleen financieel maar ook door het bieden van bijvoorbeeld training- en opleidingsmogelijkheden. Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. ​

Functies:

  • Horecamedewerker,
  • Team Trainer
  • Shift Manager
  • Assistent Hospitality Manager
  • Hospitality Manager​