Menu

Jouw talent voor een internationale beveiligingsorganisatie

Samenwerken aan een veiligere wereld

Werken bij I-SEC op de Internationale Luchthaven Schiphol

Bijdragen aan een veiligere wereld en werken in een internationale omgeving die 24 uur per dag en 7 dagen per week in beweging is. Dat biedt het werken als luchthavenbeveiliger op Schiphol.
I-SEC is een internationale beveiligingsorganisatie waar in Nederland meer dan 1.500 mensen met veel plezier werken en waar wij iedere dag actief bijdragen aan een veiligere maatschappij. Belangrijk werk waar we trots op zijn.

Motivatie, instelling en vertrouwen belangrijker dan kennis, werkervaring en diploma’s

I-SEC is een werkgever die mensen kansen biedt. Daarom hoef je bij ons niet te beschikken over werkervaring of diploma’s. Als jij iemand bent die altijd zijn afspraken nakomt, zijn taken serieus neemt en vriendelijk en gastvrij is, dan maken wij graag kennis met je. Bij I-SEC krijg je de kans je te ontwikkelen en je diploma’s te halen terwijl je tegelijkertijd leuk, spannend en verantwoordelijk werk doet in een internationale omgeving.

Vacatures: 
Security Host, Aspirant Beveiliger, Luchthavenbeveiliger, Security Agent, Dedicated Teamleader, Recruiter, High Risk Security Officer, Business Partner Strategic Workforce Planning