Menu

Maak kennis met KLM Catering Services

Werken bij een van de vijf grootste airline cateraars van Europa

Welkom aan boord, welkom in het KCS-team!

Wil jij werken bij de beste logistieke dienstverlener in de luchtvaartcatering? Met zeer diverse functies en meer dan 40 nationaliteiten onder één dak zijn we een echte smeltkroes van culturen. Voor ieder wat wils. Kom dan kennis maken met KLM Catering Services!

Wij zijn KLM Catering Services - Duurzame catering op maat geleverd

Bij KLM Catering Services (KCS) zorgen we 7 dagen per week voor alles wat passagiers aan boord nodig hebben: van maaltijden en drankjes tot non-food producten. Bij KCS werk je in een logistieke organisatie: het draait bij ons vooral om voor elke vlucht de juiste maaltijden samen te stellen, de trolleys goed te plannen en te vullen en deze op een betrouwbare en veilige manier aan boord te krijgen.

Ontdek de mogelijkheden om chauffeur te worden bij KLM Catering Services:

Altijd al het gevoel van ‘eigen baas zijn’ willen hebben? Ben je de lange ritten op de Nederlandse snelwegen zat? Ben je benieuwd hoe de wereld op Schiphol eruitziet? Lees dan snel verder en kom erachter of de functie van chauffeur iets voor jou is!

Als chauffeur bij KLM Catering Services ben je verantwoordelijk voor het inladen van de trolleys voor de KLM-vluchten. Dat betekent dat jij ervoor zorgt dat passagiers aan boord van hun vlucht voorzien zijn van een hapje en een drankje. Kom jij ons versterken?

Met ons team beladen we dagelijks gemiddeld 275 vluchten per dag: een geweldige uitdaging!

“Ik vind de afwisseling heel leuk, maar ook het contact met mensen. Er is gewoon een goede sfeer en het is nooit ééntonig!”

“Het is een apart wereldje waarin ik werk, dat vind ik leuk" .

"Ik voel me eigen baas en ik voel vrijheid".

"We hebben ploegendienst maar wel lekker vaste tijden, ik weet precies waar ik aan toe ben”.