Menu

McDonald’s Schiphol:
Welcome to Good Times

Creëer jij iedere dag geluksmomentjes voor de reizers op schiphol? Zoek jij een leuke baan in de horeca met werktijden die aansluiten op jouw leven? En wil jij iedere maand een goed salaris verdienen? Join dan onze crew!

Welkom bij de McDonald’s familie!

Werken bij McDonald’s is werken voor de grootste restaurantketen van de wereld. Toch voelt werken bij McDonald’s Schiphol veel kleinschaliger en veel dichterbij. We bieden je een fijne werkplek met leuke collega’s en volop leer- en groeimogelijkheden. Door de goede teamsfeer, maak je snel vrienden en voel je jezelf al snel onderdeel van onze McDonald’s familie. Samen met je crew breng je de Good Times aan de reizers van Schiphol, terwijl je handige skills leert waar je later nog veel aan hebt.

Werken bij McDonald’s, leuk voor nu en goed voor later

Een flexibele baan in de horeca op een unieke werkplek en met een goed salaris, wie wil dat nou niet? Jouw baan als horecamedewerker of host(ess) bij McDonald’s Schiphol is gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld je hobby’s, gezinsleven of studie. We bieden de vrijheid en volop kansen om je op jouw manier te ontwikkelen binnen alle lagen van onze organisatie. Werken bij McDonald’s is leuk voor nu en goed voor later.

Functies:

  • Horecamedewerker
  • Host(ess)