Menu

Werken bij Schiphol Group​

Choose your own destination​

Werken bij Schiphol Group op Luchthaven Schiphol​

Schiphol verbindt. En dat doen we met bevlogen, trotse collega’s. Onze kernactiviteiten zijn ondergebracht in verschillende afdelingen die onderling bijdragen aan de ambitie van Schiphol Group om 'the world's most sustainable and high quality airport' te creëren. Van een grote IT & Data afdeling die de meest innovatieve technieken creëert en inzet, tot de afdeling Airport Operations & Aviation Partnerships, die alles processen faciliteert en regisseert die nodig zijn voor de airlines en de reizigers. Denk bijvoorbeeld aan bagageafhandeling, passagiersstromen in de terminal, stijgen en landen van vliegtuigen, maar ook sneeuw- en gladheidsbestrijding.

Zet jij jouw talenten in om Schiphol Group verder te professionaliseren?​

Wat spreekt meer tot de verbeelding dan een baan in de dynamische luchtvaartsector? Op welke afdeling jij ook werkt, je bent altijd dichtbij de terminal en airside; het hart van Schiphol. Als jij dat wilt, want werk je liever vanuit huis en kan dat in je functie? Doe dat dan vooral!

De grote variatie aan werkgebieden biedt je alle kansen om je te ontwikkelen in de richting die jij wilt. Dat stimuleren wij alleen maar, want als jij in je kracht zit, draag jij weer bij aan de ontwikkeling van Schiphol. En dat met collega’s met een passie voor de luchtvaart, ondersteund door arbeidsvoorwaarden zoals een duurzaam inzetbaarheidsbudget, persoonlijk trainingsbudget en de mogelijkheid verlof te (ver)kopen.

Klik verder voor een overzicht van al onze vacatures. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Software engineer
  • Supervisor Airport Operation Centre (Apoc)
  • Technisch specialist bouwkunde