Menu

Werken bij Schiphol Group​

Welkom in onze wereld

Kom werken in de magie van Schiphol Group

Schiphol. Een unieke werkplek waar altijd iets gebeurt. Als een ‘city that never sleeps’. Altijd mensen in beweging en verbinding. Reizigers, collega’s, security, schoonmakers en medewerkers van horeca en winkels. Een wereld die 24/7 doordraait.

Daar speel jij dagelijks een belangrijke rol bij Schiphol Group. Een rol met betekenis en impact. Een rol waarin je écht verschil maakt. Een rol waar je trots op kunt zijn.

Van bepalen hoe we de luchthaven inrichten tot het ontwikkelen van een reizigersapp. Met denkers en doeners. En dat met de blik gericht op een duurzame en innovatieve toekomst voor een schonere, stillere en slimmere luchthaven.

Welkom in onze wereld!

Een unieke werkplek

Als je op een unieke plek werkt, dan wordt alles wat je doet bijzonder. Boeiender, leuker en dynamischer. Je werkplek maakt het verschil. Schiphol is zo'n plek. Waar je dingen meemaakt die je nergens anders meemaakt.

En die magie gaat veel verder dan de (cliché) beelden van vliegtuigen, terminals en bedrijvigheid op de platforms, die we allemaal (her)kennen. Er schuilt een hele wereld achter. Een wereld op zich, die zowel klein als groots kan aanvoelen. Klein, omdat we op een informele en betrokken manier met elkaar omgaan. Groots, omdat je met je werk veel impact kan maken. Een wereld waar jij je talenten op unieke wijze kwijt kan.