Menu

Welkom bij Transavia!

Wil je meer weten over werken bij ons prachtige bedrijf?
Lees dan snel verder en bekijk ons actuele vacatureaanbod.

Over Transavia

De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart! Elke dag werken we met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een memorabele klantbeleving.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 58 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, is de nummer één budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Wat maakt werken bij Transavia zo leuk?

De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door bevlogen medewerkers met een groen hart. Iedere dag werken we met elkaar samen om onze passagiers een goede reis te bezorgen. Je werkt in een omgeving met enthousiaste, ambitieuze en daadkrachtige collega’s die oog hebben voor elkaar en die elke dag weer het verschil willen maken. En die er samen met enthousiaste collega’s voor zorgen dat Transavia de meest klantvriendelijke luchtvaartmaatschappij wordt. Wil jij aan de slag bij een dynamische organisatie waarin plezier, verantwoordelijkheid en groei centraal staan? Bekijk dan snel onze vacatures.

Kom jij ons team versterken?

Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste en daadkrachtige collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Dan komen we graag met jou in contact.