Menu

Kom jij werken als beveiliger in het buitengebied van Schiphol?

Verdien een extra toeslag bovenop je uurloon. Word beveiliger op Schiphol bij Trigion!

Werken bij Trigion op de Internationale Luchthaven Schiphol

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico’s en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert met veel passie veiligheid om direct in te spelen op die risico’s en uitdagingen. Dit doen wij ook op Schiphol. Wil je meer weten over werken op luchthaven Schiphol ? Klik hier voor al onze vacatures!

Waarom de opleiding beveiliger bij Trigion?

Werken als beveiliger in het buitengebied van Schiphol betekent een grote verantwoordelijkheid. Je werkt bij de verschillende controle- en doorlaatposten op de luchthaven. Hier passeren dagelijks 60.000 medewerkers die naar hun werk op Schiphol gaan. Je zorgt er bij deze posten voor dat de medewerkers veilig zijn en dat geen enkel verboden voorwerp het terrein op komt. Bij deze posten werk je soms met wel 12 collega’s, maar ook zelfstandig. Het is jouw kerntaak om te zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt. Jij maakt hierbij het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manier te reageren. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Naast je kennis van de theorie luister je daarbij ook naar je onderbuikgevoel.

Als beveiliger bij Trigion ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op het uitvoeren van toegangscontroles. Je controleert de toegangspas van elke medewerker. Je herkent onveilige situaties. Je beschikt over hoge mate van security awareness, want je hebt als eerste in de gaten wanneer iets niet gaat zoals het ‘hoort’.

Dagelijks houdt je je bezig met: Het fouilleren van medewerkers; Het controleren van voertuigen; Het controleren van (persoonlijke) spullen. Dit doe je onder andere met de x-ray machine.

Geen diploma? Geen probleem, solliciteer op de vacature “opleiding beveiliger luchthaven Schiphol” en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!