Menu

Sleutel aan jouw carrière bij Vanderlande op Schiphol!

Jij zorgt er voor dat de logistieke afhandeling van de bagage op rolletjes loopt

Aan de slag met de logistieke afhandeling van de bagage

Op Schiphol zijn wij verantwoordelijk voor de gehele logistieke afhandeling van bagage. Je werkt samen met een hechte groep van ongeveer 60 service-/onderhoudsmonteurs in een 5 ploegendienst. Je werkomgeving is heel bijzonder: in de bagagekelder staan namelijk automatische hoogbouwmagazijnen voor ondergrondse opslag voor 3.000 stuks bagage. Ook vind je er een circuit van 5 km met 650 shuttlekarren die door lineaire motoren worden aangedreven. Steek die handen maar uit de mouwen en ga aan de slag met onderhoud en storingswerkzaamheden! Dankzij jouw inzet kunnen vakantiegangers onbezorgd hun koffers achterlaten.

Jouw ontwikkeling stopt niet als je bij ons komt werken. Binnen je team word je voldoende uitgedaagd, óók op technisch vlak. Zowel starters als ervaren monteurs zijn welkom. Je krijgt bijvoorbeeld de kans om leren en werken te combineren in een BBL-traject. Zo maak je een vliegende start in de techniek en verdien je direct je geld. Ben jij een ervaren monteur? Ook dan bieden we je voldoende trainings- en opleidingsmogelijkheden.

Functies:
  • Service- en onderhoudsmonteur / Service Technician
  • Monteur Nieuwbouw installaties / Site Installer
  • Leerling service- en onderhoudsmonteur (BBL)
  • Monteur / Montagemedewerker Mechanisch MBO
  • Process Engineer
  • Contract Manager

Een unieke werkomgeving

Jeffrey, al meer dan 3 jaar werkzaam als Monteur, vindt vooral de diversiteit een mooi aspect in zijn werk. En dat in meerdere opzichten: een diversiteit aan werkzaamheden, systemen, maar ook een diversiteit aan collega’s, persoonlijkheden en nationaliteiten. Onderling heeft het team veel contact en is er altijd tijd om samen plezier te maken. “We stimuleren elkaar ook om onszelf te blijven ontwikkelen. Wil je iets leren? Geef het aan, doe kennis op en blijf met ons sparren!”.

en bijzondere werkomgeving zorgt ook voor bijzonder werk. Arjun, nu een jaar in dienst als Service Engineer, vertelt: “Het was voor mij een jongensdroom die uit kwam toen ik aan de slag mocht op het vliegveld. Dicht bij vliegtuigen in de buurt, dat geeft mij iedere dag weer een kick. Ik zet me dan ook met veel plezier in om storingen op te lossen en te zorgen voor een goede bagageafhandeling.” Jeffrey vult aan: “Een passagier weet niet wat wij allemaal doen. Ze hebben geen idee wat er bij ons werk komt kijken. We werken op de achtergrond, maar leveren een grote bijdrage aan de bagageafhandeling op Schiphol. Dat ik juist een bijdrage lever aan het feit dat mensen onbezorgd hun koffer kunnen achterlaten, dat maakt het werk voor mij bijzonder.”

De theorie in de praktijk bekijken en toepassen
Vanderlande biedt je voldoende trainings- en opleidingsmogelijkheden. Arjun: “Doordat er vertrouwen is dat ik mijn werk goed doe, kan ik tussendoor ook tijd besteden aan mijn opleiding. Dankzij een trainingsmatrix leerde ik bijvoorbeeld hoe het systeem werkt, maar ook hoe verschillende systemen met elkaar communiceren. De theorie kan ik vervolgens direct bekijken omdat ik on-site rondloop. Ik trek wel eens een kast open om te kijken wat voor componenten er in zitten. Zo krijg ik direct een goed beeld van de situatie en combineer ik het leren en werken tegelijk!”